Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett på lök- och svampbädd

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Smart sätt tillaga kortletter i ugn och så klart jättegott. En rätt jag själv kom på en gång och sedan använt mig av många tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skiva champinjonerna. Lägg lök och champinjer i botten på en braspanna. Pensla kotletterna med grillolja. Lägg dem över lök- och champinjonbädden. Krydda med salt och peppar. Stek i ugn 200-225 grader tills kotletterna är klara.
  2. Under tiden kokar du upp vattnet och rör i buljongtärningarna. Blanda i grädden och soyan.
  3. När kotletterna är klara häll gräddsåsen runt om kring kotletterna. I ugn ca 5 minuter till.
  4. Servera tillsammans med pressad kokt potatis.
  5. LYCKA TILL!!!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Ackis 27 februari 2009

    Mmm, detta var gott, fick högt betyg av alla i familjen. Gjorde lite småändringar i såsen, körde med mjölk och ca ½ dl matgrädde. Sedan hade jag även lite grillolja och svartpeppar i såsen. En 5:a från oss och tack för ett gott recept.

  • possitorsk 2 mars 2010

    Detta var mycket gott gillades av hela familjen. Kommer att göras fler gånger

  • atlasdella 23 mars 2010

    Var så himla gott alla i familjen älskade det. kommer att laga det fler gånger.

  • malmbo 29 mars 2011

    Fantastiskt gott! Vi bjöd ett par bekanta på middag och de var helnöjda, alla blev mätta och glada :) Tack för receptet! Jag har sparat fler av dina recept och ska testa dem framöver när jag får tillgång till min laptop igen, lillan ockuperar den gärna för att kolla på bolibompa och då blir det vanlig mat här hemma ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.