Allt på braspannan - Enkelt och gott!
Instruktioner
- Skala kålrot, morötter och potatis.
Skär dem i stavar.
Skala löken och dela den i klyftor och dela i sin tur klyftorna.
- Lägg allt på en braspanna.
Häll över olivolja.
Mal över grovsalt.
Rör om alltihop.
- Grädda i mitten av ugnen på 225 º i 10-15 minuter (varmluft om du har).
- Pensla under tiden kotletterna med lite soya (Inte för mycket då blir de mörka) och krydda med salt och peppar.
Lägg dem över potatis- och rotsaksbädden och sätt in i ugnen igen tills kotletterna och rotsakerna är klara.
Vänd kotletterna en gång.
- LYCKA TILL!
Publicerat den
16 april 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad är en braspanna??
Se nedan: Braspannan är djupa plåten till ugnen.
Denhär rätten passade mig som är en rotsaksälskare. Att maten sköter sig själv i ugnen när man väl skalat och hackat allt är också ett plus. Var dock noga med tiden, mina kotletter blev lite torra. Nästa gång skall jag testa med palsternacka istället för kålrot.
Mycket gott, kommer att lagas fler ggr :-)