Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med druvsås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mild och fin sås som lyfter kotletterna!

Ingredienser

Instruktioner

Stek kotletterna i fettet. Lägg dem åt sidan och krydda med salt och peppar. Halvera druvorna. Fräs hälften av dem i fettet som finns kvar i pannan. Häll på grädden och red av. Tillsätt buljongen och låt såsen koka upp. Blanda i crème fraiche, soja och peppar. Låt kotletterna puttra i såsen i 10 min. Lägg i resten av druvorna och smaka av. Servera med kokt eller pressad potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • sussisus 27 april 2009

    Åt denna maträtt i lördags - väldigt gott och rekommenderas varmt! Kommer garanterat att äta flera gånger.

  • bikbok 17 januari 2010

    Låter väldigt gott :) /Puuffen

  • saxa 11 november 2012

    God men lite i mildaste laget för oss.

  • bjuranna 1 mars 2014

    Gott! Tycker inte att såsen behöver redas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.