Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med fruktsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

gott och typisk sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till marinaden och lägg i köttet i en plastpåse häll på marinaden. Lägg köttet kallt och låt marinera minst 2 timmar.
  2. Skala kiwin och skär dem och plommonen i tärningar, Lägg i en kastrull, tillsätt honung och kryddor och värm försiktigt.
  3. Torka av köttet och stek/grilla det ca 3 min.per sida
  4. Gott att servera cous cous till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.