Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med klyft potatis och ädelost sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bara så gott

Ingredienser

Instruktioner

Krydda kotletterna en par timmar innan du steker dessa. Skal potatisen och klyfta den. Stek kotletterna så de blir klar och ha dem på efter värme. Har man en frityr så fritera potatisen i den på 190gr ca 10-15min eller tills potatisen är klar. Koka upp matlagnings grädden och smula ner osten och låt den smälta in. Smaka av med salt och peppar. Serveras med en grön sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miramamman 25 oktober 2009

    Mums för såsen. Jag gjorde klyftpotatis i ugn med salvia och svartpeppar. jättegott till köttet och såsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.