- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En smak trevlig variation på sås
Instruktioner
- Krydda kotletterna med salt, peppar och smulad dragon. Bryn dem i pannan i smör, minska värmen och stek dem nätt och jämnt färdiga. Ta upp och håll varma under folie på ett fat.
- Vispa ur pannan med ca 1 1/2 dl vatten till en steksky. Häll upp den i en liten skål. Torka ur pannan och hetta upp den med smör eller olja. Fräs den finhackade löken tills den är glansig, häll på stekskyn och koka upp. Häll i grädden och låt koka 1-2 min.
- Smaksätt med svensk och fransk senap, soja, salt, peppar och dragon. Rör i kapris, smaka av och servera till de stekta kotletterna.
Publicerat den
8 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack for ett fantastiskt recept. Min flaskkotlettfavorit :-)