Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med senapsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En smak trevlig variation på sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna med salt, peppar och smulad dragon. Bryn dem i pannan i smör, minska värmen och stek dem nätt och jämnt färdiga. Ta upp och håll varma under folie på ett fat.
  2. Vispa ur pannan med ca 1 1/2 dl vatten till en steksky. Häll upp den i en liten skål. Torka ur pannan och hetta upp den med smör eller olja. Fräs den finhackade löken tills den är glansig, häll på stekskyn och koka upp. Häll i grädden och låt koka 1-2 min.
  3. Smaksätt med svensk och fransk senap, soja, salt, peppar och dragon. Rör i kapris, smaka av och servera till de stekta kotletterna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ansa13 2 januari 2013

    Tack for ett fantastiskt recept. Min flaskkotlettfavorit :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.