Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlettgryta med parmesanost.

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Parmesanosten gör att denna rätt blir helt "ljuvlig".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och purjolöken. Skiva champinjonerna. Fräs kött och grönsaker var för sig. Krydda. Lägg alla ingredienser i en gryta förutom parmesanosten. Koka 6-7 minuter. Rör ner parmesanosten precis innan servering.
  2. Servera med tagliatelle, riven parmesanost och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • smulot 5 december 2009

    Jättegod gryta. Jag hade i lite senap tillsammans med grädden, det ger en fin brytning till sältan av parmesanosten.

  • emmadockan 5 juli 2010

    Mycket gott! Lagas ofta av mig och pojkvännen..

  • christincarlsson 8 augusti 2010

    mycket god

  • monicadanell 23 januari 2011

    Super god kan varmt rekomderas du får en sol klar 5 av mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.