Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlettgryta med svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Själv brukar jag dubbla såsen. Enkel rätt att göra och väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Häll av spadet på de konserverade champinjonerna.
  3. Salta och peppra kotletterna.
  4. Bryn först kotletterna, sedan lök och svamp i en stekpanna.
  5. Lägg över alltsamman i en gryta
  6. Tillsätt grädden och kryddorna plus sojan
  7. Låt det puttra under lock på svag värme, ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Inmajo 26 februari 2011

    Mycket enkelt och gott. Jag håller med om att man bör göra dubbel mängd sås för den är försvinnande god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.