Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabb- och räkgratäng smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god gratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg riset i en ugnsform. Smält margarinet, pudra över mjöl och rör om. Späd med mjölk och grädde, låt det koka upp under omrörning. Smaka av med kryddor, citronsaft och lägg i dill.
  2. Strimla paprikorna och lägg över riset tillsammans med krabba och räkor. Häll stuvningen över och strö över ost . Gratinera i ugn 250 grader ca 15 min.
  3. Servera med en bit baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.