Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbelurer

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Krabbelurer är utmärkt som utflyktsmat, men är även goda hemma med lite sylt och vispad grädde till.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda strösocker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt ägget och mjölken och rör till en slät smet. Stek krabbelurer i stekpanna eller plättlagg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • marietta 27 september 2009

    Ah barndomsklassiker! Min mamma har filmjolk i sina vilket ger en ann godare smak. Men for mig som bor i utlandet och inte har filmjolksa passar detta receptet bra. Det ar ocksa valdigt gott att lagga appelbitar i smeten. Idag anvande jag detta receptet som sa manga ganger forr men tog mindre socker och mer vanilj. smaka bra det ocksa. (Jag forsoker skara ned pa socker i min mat.)

  • callemero 5 september 2011

    Tack för ett bra recept! Det smakar precis som de jag åt som barn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.