Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbelurer

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Helst ska dessa ätas alldeles nybakade

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en skål. Smält och bryn lite fett i en plättlagg. Lägg i av smeten i klickar och stek krabbelurerna på båda sidor.
  2. Vänd dem i kanel och socker. Kan läggas ihop 2 och2 med en klick god sylt emellan.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • festmaten 13 juni 2008

    Kul att jag hittade det här receptet.Krabbelurer bakade ofta min mormor, nu kan jag uppleva gamla minnen. Tack! Ingrid

  • Bappi 23 augusti 2010

    Krubbelurer ... det är smaskigt det :-) /kram Bappi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.