Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbgratäng med avocado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar lika bra till lunch som förrätt. Kräver inte färsk krabba utan krabba på burk går alldeles ypperligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Låt krabban rinna av väl. Skiva löken fint. Blanda krabba, lök, majs och creme fraiche. Smaka av med chili och salt. Fördela i små ugnsformar och strö över riven ost.
  3. Grädda 10-15 minuter tills de fått fin färg. Halvera avokadosarna, ta bort kärnan och skär i fina skivor som blandas med salladen och den majs som eventuellt blev kvar i burken. Servera krabbgratängen med salladen och ät brödet till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.