Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabblåda

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott till fredagskvällen eller på en buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödet och skär i tärningar.
  2. Sås: Smält margarin och rör i mjöl. Häll i mjölk och koka upp till ganska tjock sås, krydda och lägg i dill. Sist läggs skaldjuren ner i såsen. Skiva äggen. Smörj en ugnssäker form. Börja med skivade ägg, ett lager sås, tunt med brödtärningar, ett lager ägg. Häll på resterande sås och överst brödtärningar och riven ost. Gratinera i 225 grader ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.