Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 10 minuter
Skriv ut

Mycket användbar mousse, använd den på en rostad macka med sallad och andra tillbehör som en förrättsmacka. I fin form som du stälper upp på smörgåsbordet. Bara ha som kvällsgott och brer på smörgås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka crabsticksen eller kör i mixer alt rensa krabban. Finhacka löken och blanda alla ingredienser utom gelantinet som du först blötlägger och sedan smälter på svag värme. Rör sedan ner det lösta gelantinet i röran.
  2. Häll upp i en fin form eller i småformar och låt stå i kylskåpet i 2 timmar sedan klart att servera! Mums!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bassalove 10 april 2008

    MUMS!!!!!!! Det här kommer att bli en favorit. Tack för receptet!! Ann-Britt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.