Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbpaj med babyspenat och scampi

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Väldigt god pajdeg som inte alls blir så torr och smulig som vanlig pajdeg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugenen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till degen, knåda och tryck ut i pajform.
  2. Vispa ägg, grädde och lite av den rivna osten. Krydda. Tärna crabsticksen och ha i det i blandningen tillsammans med hälften av spenaten. Häll i lite av blandningen i pajskalet, och lägg på resten av spenaten. Häll på resten av blandningen. Avsluta med lite ost på toppen och lägg ut scampin över alltihopa.
  3. Ställ in i ugnen 30-40 minuter. Servera med sallad, annars blir det lite torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.