Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbuluker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Min dotters favoritmellanmål, serverat med sylt. Kan ätas både varma och kalla.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl och bakpulver. Vispa ägg och socker. Rör ner mjölet i äggblandningen och tillsätt mjölk. Grädda på svag värme i stekpanna eller plättjärn. Vänd i socker medan de är varma.

Kommentarer (1)

  • ca70 10 april 2009

    Ungarna gillade dom - sött så det förslår, tyckte jag, men man kan ju låta bli vända dom i socker, om man så vill. Goda även till färska bär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.