Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbvåfflor med currysås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En lite ovanlig entré- eller supérätt. Våffelhjärtanen serveras nygräddade och frasiga. Börja med såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Currysåsen: Finhacka löken och fräs den glansig i lite smör. Fräs curryn, strö över mjöl och späd med mjölk och juice. Smaka av med kryddorna och gräddfilen.
  2. Våfflorna: Blanda mjöl, bakpulver och parmesan till våffelsmeten. Späd med mjölk, vatten, äggula och tillsätt smält smör. Blanda i krabbköttet i små bitar. Vispa äggvitan hårt och vänd ner den. Grädda våfflorna och servera dem varma med såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.