Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftkroketter med lollo belondo och dressing

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett annat sätt att äta kräftor. En god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka kräftstjärtarna grovt. Blanda med crème fraiche, 4 msk ströbröd och äggulorna. Smaka av med svartpeppar och eventuellt lite salt. Forma små kroketter och rulla dem i 8 msk ströbröd. Värm 2 msk olja och 1 msk smör i stekpannan och stek kroketterna frasiga (ca 3 minuter)
  2. Serveras med Lollo Belondosallad (eller annan sallad) och dressing som ringlas över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.