Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka pastan och låt den svalna, (bra pasta till denna sallad är typ gnocci eller pastaskruvar) Skär tomaterna i lagoma bitar Riv limeskalet och pressa över limejuicen, finhacka vitlöken o ha ner i limeskal och juicen häll över olivoljan.
  2. Blanda ruccola, kräftstjärtar, pasta, tomat och rödlöken i en stor skål, häll över oliv o vtlöksdresingen och låt stå i kyl minst 3 timmar före servering, blanda gärna runt lite försiktigt ett par gånger medans den står i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.