Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftstjärtspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Riktig god rätt för finare tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Finhacka sedan champinjonerna stek dem i olivolja tills dem fått en fin färg.
  3. Lägg sedan champinjonerna åt sidan (väldigt viktigt). Finhacka löken och låt dem "svettas" i olivolja på mellan/hög värme ett par minuter.
  4. Tillsätt tomatpurén och all lake från kräftstjärtarna. Rör om tills allt är kombinerat (viktigt, häll inte i kräftstjärtarna än).
  5. Tillsätt champinjonerna och pressa i vitlöksklyftorna och den gröna currypastan.
  6. Häll i grädden och låt det koka upp ett par minuter samt salta och peppra.
  7. Tillsätt maizena för att få en bra konsistens (efter vad du själv gillar).
  8. När såsen fått en bra konsistens så tillsätter du kräftstjärna och låter det koka i ca 3 minuter.
  9. Sen är det bara att servera upp pastan och såsen. Serveras gärna även med något gott bröd och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.