Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig bananmousse

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att vispa grädden. När du vispat klart mosar du bananerna och blandar in dem i grädden. Därefter häller du i all sirap och blandar i sockret. Sedan rör du i äggulan.
  2. Vispa sedan tills du får en pösig blandning. Fördela sedan bananmoussen i glas och låt stå i kylskåpet 1 timme.
  3. Den blir godare om du låter den stå längre.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • lillemu 7 juni 2010

    Lät jättegott för oss bananälskare men, hur mycket sirap ska det vara i?

  • flabban 7 oktober 2012

    Jag undrar också, hur mycket sirap ska det vara?

  • PERNILLA 11 januari 2019

    Sirap???

  • PERNILLA 11 januari 2019

    Sirap???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.