Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig blomkålsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här goda och billiga grytan passar till allt möjligt - pasta, ris, quinoa, matvete, bulgur, bovete, hirs, kamutvete, matkorn. Bara att välja och smaska på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den gula löken och vitlöken fint. Ansa blomkålshuvudet och skär i mindre buketter. Hacka paprikan.
  2. Fräs lök, blomkål och paprika i lite olja tills allt har fått färg. Krydda med curry och häll på kokosmjölk, vatten, buljongtärning och kikärter. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter eller tills blomkålen är mjuk.
  3. Servera med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.