Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler i strimlor. Skala och skär löken i klyftor. Blanda färskriven parmesanost med ägg och grädde. Krydda lätt med svartpeppar. Salt finns så det räcker i ost och kassler.
  2. Koka pastan som vanligt med lättsaltat vatten. Låt den färdiga pastan rinna av i durkslag.
  3. Fräs kassler och lök med olivolja i den tömda pastakastrullen.
  4. Slå tillbaka pastan och tillsätt ärtor, ägg-, ost- och gräddblandningen.
  5. Rör om hastigt, dra från plattan och krydda med svartpeppar.
  6. Servera gärna en lätt grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.