Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig champinjonsoppa med torkade trattkantareller och persilja

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Champinjonsoppa är mums! Champinjonsoppa med torkade trattisar och persilja är MUMS!! Den här soppan är verkligen så himla god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram en stor kastrull.
  2. Hacka champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smöret.
  3. Tillsätt vattnet, svampbuljongtärningen och matlagningsgrädden.
  4. Låt soppan stå och koka i 15 minuter.
  5. Mixa soppan med en stavmixer eller i en matberedare.
  6. Tillsätt saltet vitpepparn och svartpepparn. Smaka av, behövs mer kryddor?
  7. Finhacka persiljan och rör ner i soppan.
  8. Krossa de torkade trattkantarellerna och häll i dem i soppan och rör om.
  9. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maii 28 januari 2013

    Denna soppan var verkligen MUMS! En lite mer krämigare soppa som verkligen kommer göras fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.