Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig chokladbakelse med glass och frukt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tänk på att gör den i samband med måltiden. Den ska ätas direkt från ugnen, varm, krämig och supergod och inte alltför söt.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull. Bryt choklad i bitar och rör ner i smöret och låt smälta. Vispa ägg och socker till en fluffig smet. Rör ner chokladblandningen i äggsmeten och blanda. Häll smeten i små smörjda ugnsfasta portionsformar och grädda ca 7-8 minuter i 250 °C.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asma 25 juni 2009

    MUMS! Kanongoda både varma och kalla, tycker jag. En perfekt avrundning på en god middag. 225 grader i 10 min i min ugn. TACK för ett kanonrecept, högsta betyg från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.