Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig chokladkaka med vaniljfudge

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Dubbel sats till långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fudgen med mjölken. Vispa smör och socker. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda ner toffeemjölken och sirapen. Rör ner resterande ingredienser. Häll smeten i en smord rund bakform.
  2. Grädda i 175 i knappt 40 min. Kakan ska vara lite kladdig när den är färdig.
  3. Servera vaniljglass eller vispad grädde till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LisaDahlberg 24 september 2009

    Sambons favoritkaka! Ursprungsreceptet är nog från Matmagasinet eller kanske var det Allt om Mat..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.