Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig coleslaw med äpple och lingon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet eller annat bord - passar verkligen till allt! Spetskålen kan bytas ut mot vitkål och rödkål.

Ingredienser

Instruktioner

Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och finhackad persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.