Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig Daal

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Indisk linsgryta som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka lök och vitlök. Fräs det mjukt med kryddorna i en tjock bottnad kastrull. Tillsätt linser, vatten, buljongtärning och kokosmjölk. Låt det sjuda ca 10 minuter utan lock. Hacka tomaterna grovt och tillsätt dom tillsammans med spenaten. Låt det sjuda ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt, peppar. Servera med naanbröden och yoghurt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sannefrasse 2 augusti 2010

    Hallå där! Visst har du hittat det har receptet i ICA handlarnas tidning "Buffè"? En av mina personliga favoriter jag sparat därifrån, men nu har jag inte min receptbok med mig så det var tur att du lagt upp det här! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.