Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig dillpotatis

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snart kommer årets första färskpotatis och den här salladen är bara sååå god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka färskpotatisen och låt den svalna. Dela den i mindre bitar. Strimla sockerärterna och skär purjon tunt. Blanda gräddfil, majonnäs, senap, dill, 1 ½ tsk salt, 1 tsk peppar i en skål.
  2. Vänd ner potatis, sockerärter och purjo. Garnera med dillkvistar och kapris.
  3. Förvara den kallt, gärna till nästa dag, för då har smakerna gift sig ordentligt. Om den blivit för torr, så tillsätt en aning mjölk så blir den krämig igen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.