- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Lätt att slänga ihop, lätt att variera, gott att äta!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Tina fisken om den är frusen. Torka filéerna hjälpligt. Häll lite olivolja eller flytande margarin i en ugnsform. Salta filéerna en smula och lägg ned dem i formen. Dela paprikan i bitar och lägg ut runtom fisken i formen.
Blanda grädde, ajvar relish och tomatpuré. Smaka av med salt & peppar. häll blandningen över fisk och paprikabitar.
Strö sist över den rivna osten och sen in i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
- Servera med ditt favorittillbehör (om det nu är kokt potatis, quinoa, bulgur, matvete eller något annat) och en schysst grönsallad.
Publicerat den
14 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Toppengod fiskgratäng, enkel, snabbt. Tack för det fina receptet Tine
Ett mycket bra recept som går snabbt. Jag hade även i en hackad stekt lök och min form behöver inte smörjas.