Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig enkel fiskgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att slänga ihop, lätt att variera, gott att äta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina fisken om den är frusen. Torka filéerna hjälpligt. Häll lite olivolja eller flytande margarin i en ugnsform. Salta filéerna en smula och lägg ned dem i formen. Dela paprikan i bitar och lägg ut runtom fisken i formen. Blanda grädde, ajvar relish och tomatpuré. Smaka av med salt & peppar. häll blandningen över fisk och paprikabitar. Strö sist över den rivna osten och sen in i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  2. Servera med ditt favorittillbehör (om det nu är kokt potatis, quinoa, bulgur, matvete eller något annat) och en schysst grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tine 24 april 2008

    Toppengod fiskgratäng, enkel, snabbt. Tack för det fina receptet Tine

  • Fladie 9 augusti 2010

    Ett mycket bra recept som går snabbt. Jag hade även i en hackad stekt lök och min form behöver inte smörjas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.