Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig färsrisotto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Fräs purjo, paprika och köttfärs i olja tills färsen är genomstekt. Krydda med salt och peppar.
  3. Vänd ner det färdigkokta riset och creme fraichen. Klipp gärna över lite persilja. Servera den krämiga risotton med sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 29 mars 2010

    Jättegott och jätteenkelt. Kommer garanterat göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.