Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fiskgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Undebar fiskgryta värt och prova!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök vitlök i oljan strö på curry och späd med buljongen.
  2. Rör i chreme fraich och krossade tomater. Blanda i fisken som skurits i tärningar och låt koka ca 10 min.Ta sist i räkor och dill låt räkorna bli varma.
  3. Serveras med ris och en god sallad. Kan även spädas och ätas som soppa

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gottetrollet 25 augusti 2009

    Gjorde denna till lunch idag och den blev uppskattad av hela familjen. Även vår kräsna treåring. Ska laga denna fler gånger. Tack för ett gott recept.

  • mocker 1 mars 2010

    Riktigt god och smakrik gryta. Den kommer jag absolut att göra fler gånger. Jag använde 1 buljongtärning med 1 dl vatten, ½dl hackad dill, 1burk 170g räkor och serverade med pressad potatis och kokta rotfrukter, broccoli etc. Smaskigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.