Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fiskpanna

(13 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskfilé i gräddig sås med tomater och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i bitar ca 7 cm långa. Salta fisken och vänd den i ströbröd.
  2. Stek i smör 2 minuter per sida. Koka upp grädde, senap, dill och gräslök i en vid panna.
  3. Lägg i fisken och dela tomaterna. Sjud på svag värme i 5 minuter.
  4. Servera med potatis och sockerärter.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (13)

  • PinkLadie 8 oktober 2008

    Det här var riktigt gott!

  • Tess1987 13 mars 2009

    Detta var gott.!!

  • lillafatima 2 april 2009

    Det blev jätte gott! Tack för receptet :)

  • snr 6 maj 2009

    Jättegott, tack för bra recept!

  • ankioton 15 juli 2009

    Jag är alltid på jakt efter bra vardagsrecept - det här är definitivt ett sådant, och gott dessutom!

  • kattgnag 20 augusti 2009

    Five points!! Väldigt god - Tack!

  • Jobenius 2 september 2009

    Jättesnabbt, jättegott

  • Roskerstin 3 januari 2010

    Hej ros, vi åt denna rätt idag efter all fet julmat, och vi blev helt begeistrade. Så lätt, så snabbt och så jättegott. Tack för ett toppenrecept som naturligtvis får 5 stjärnor och vi kommer att äta detta många gånger. God fortsättning på 2010. M V H Kerstin

  • sessan_2 6 januari 2010

    Gott, snabbt och enkelt var det verkligen =) Tack för en perfekt vardagsrätt.

  • littlejohn 23 januari 2010

    Underbart god och enkel att göra! Ett stort tack för receptet, det här kommer att bli en favorit på matbordet lång tid framöver

  • orienten 2 mars 2010

    Jättegott :-)

  • fiaflickan 6 mars 2010

    Mmmm,va gott detta var!!Gick snabbt att laga också.Detta kommer jag att laga fler gånger!!Tack för receptet!!

  • Jatta1 4 juli 2010

    Jättegott enkelt och snabbt att tillaga. Kommer att tillaga den fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.