Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig grönsaksrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mild, krämig och goood risotto med diverse grönsaker som förstås kan varieras efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs riset i 2 msk av olivoljan i en gryta. Tillsätt hälften av buljongen och låt koka på svag värme utan lock i cirka 20 minuter. Rör då och då. Späd lite i taget med mer buljong då den första kokat in.
  2. Tärna alla grönsaker i lite olika stora bitar. Morötterna kan gärna grovrivas. Fräs grönsakerna i 1 msk olivolja i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Rör ner grönsaker och parmesanost. Smaka av med ev. mer salt och peppar.
  4. Serveras gärna med köttbullar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.