Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kasslergryta med curry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

God smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken, paprika och kasslern.
  2. Smält hälften av smöret tillsammans med all curry.
  3. Fräs purjo, paprika i smöret. Tag upp grönsakerna och bryn kasslern i resten av smöret.
  4. Häll över tomatpurén och pressa vitlöken över köttet. Lägg tillbaka grönsakerna och rör om.
  5. Rör ner crème fraiche och grädde och låt puttra en stund. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera med pressad potatis och en god sallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Smulpajen 16 augusti 2008

    Gjorde denna gryta idag och den var fantasktiskt god! Alla åt med god aptit. Full pott! Men jag minskade på fettet och bytte ut grädden mot vatten och tog hälften lätt och hälften fet cremé fraiché. Det kändes nyttigare utan att förlora i smaken. Såsen blev lika krämig och god ändå! Rekommenderar varmt denna rätt :-) Hälsningar Smulpajen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.