Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kasslerpanna med pepparrot

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En enkel vardagsrätt som smakar härligt! Nästan ännu godare till matlådan dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kasslern. Fräs den, tillsammans med purjolök, tills all vätska avdunstat. Tillsätt créme fraiche, grädde, smulad buljongtärning, pepparrot, dill och ärtor. Låt puttra i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera till ris, pasta eller pressad potatis. Lättförvälld broccoli och rårivna morötter är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.