Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig köttfärsgryta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ädelost gör denna gryta smakrik och härligt krämig, supergod! Den blev ännu godare i matlådan dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen och den grovhackade löken, häll över de krossade tomaterna, purén, champinjonerna, alla kryddor och buljongtärningarna. Låt det hela småputtra ca 20 minuter. Häll i bönorna och låt koka upp några minuter till. Smula sönder osten, ta av grytan från spisvärmen och rör i osten, den smälter in på nolltid. Strö över en grovchackade persiljan
  2. Servera det hela med en grönsallad och/eller ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.