Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kokosbit

 
Skriv ut

Långpannerutor med en krämig och god kokostopping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Rör smör och socker mjukt och poröst. Tillsätt äggen, ett i sänder och rör så att smeten blandar sig.
  3. Blanda mjöl, bikarbonat och vaniljsocker i en skål. Tillsätt mjölblandningen och gräddfilen i äggsmeten, blanda allt till en slät smet. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna (30x40 cm).
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-30 minuter. Känn efter med sticka att kakan är klar. Låt kakan svalna.
  5. Blanda ingredienserna till toppingen. Bred smeten över den kalla kakan. Strö över kokos. Skär kakan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.