Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig korvgryta med mjukost

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Skala och hacka löken. Skiva och strimla korven, bryn tillsammans med löken i lite smör.
  3. Krydda och tillsätt grädde, hushållsmjukost, chilisåsen och senapen. Låt koka i tio minuter.
  4. Servera med en tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • annalena36 27 januari 2008

    Väldigt god o lättlagad!

  • monkan1 9 februari 2008

    Jag instämmer med föregående skrivare!! Tack för receptet!

  • kex 10 februari 2008

    Helt ok sätt att tillaga korv... blev godkänt av alla i familjen.

  • monicadanell 10 februari 2008

    den gillade jag

  • Nozama 15 februari 2008

    Bra och annorlunda så visst är det rekommendabert!

  • Libra 22 februari 2008

    Jättegott, blir den här varianten av Korv Stroganoff i fortsättningen....=)

  • dolores 28 april 2008

    Jättegott !!! Hade lite mer mjukost i ________ man får ju inte "falla ur".

  • maggan123 1 februari 2009

    det va en god variant på korvstroganoff,tyvärr hade jag influensan när jag åt den så den komm nog inte till sin rätt riktigt,ska göra den igen när jag är frisk.

  • loppan35 1 mars 2009

    god och krämig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.