- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
Härlig pastarätt som hela familjen gillar!
Instruktioner
- Bryn kycklingfiléerna runt om och krydda med salt och peppar.
- Lägg dem bredvid varandra i en lite högre ugnsfast form och skär ett snitt i varje filé på längden (skär så djupt du kan). Ta 3 skivor salami och dela dem på hälften. Lägg salamiskivorna åt samma håll (med platt sida uppåt) så att de bildar en rad och lägg sedan raden i skåran på kycklingen.
- Häll över grädden och grädda i ugnen, ca 60 min i 200 grader.
- Koka pasta under tiden och använd en stor kastrull.
- Lyft sedan ur en filé i taget och lägg på en skärbräda. Tag en gaffel och "trasa sönder" kycklingen i små bitar. Lägg tillbaka trasslet i formen och häll sedan allting över pastan.
- Blanda och servera med valfri pasta, jag brukar dock använda penne!
Publicerat den
28 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar