Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklinggryta till pasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och stek filéerna. Skiva champinjoner och purjolök och stek tillsammans i matfett.
  2. Vispa ned mjölet (gärna siktat) i grädden.
  3. Blanda allt i en kastrull. Tillsätt vatten, buljongtärning, osten i bitar, fond och kryddor (var försiktig med saltet då både fonden och buljongen ger sälta). Låt allt koka upp under omrörning och koka sakta i ca 5 min, tills osten smält och grytan har en slät, krämig konsistens.
  4. Servera med nykokt pasta, gärna bandspaghetti.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kinanord 24 september 2008

    Jättegod och krämig! Bland den godaste kycklinggrytan som jag har ätit.

  • abengtss 17 september 2010

    Jättegod kycklinggryta. Jag håller på att "sprida" den i släkten - och alla gillar den! TACK för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.