Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklingrisotto med tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel rätt men god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Fräs lök och ris i matfettet i en traktörpanna. Tillsätt buljong och låt riset koka under lock ca 20 min.
  2. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Skölj och tärna tomaterna. Repa bladen från basilikan. Rör ner crème fraiche och ost i det färdiga riset. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kyckling, tomater och basilikan i riset.
  3. Servera kycklingrisotton med grön sallad och extra svartpeppar för den som önskar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.