Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklingsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Avokado, kyckling, krispig bacon och paprika i en kryddig majonnäsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg i baconskivorna. Stek dem ca 5 minuter tills de är krispiga. Låt dem svalna och hacka dem fint.
  2. Halvera avokadon och ta bort kärnan. Gröp ur fruktköttet och tärna det. Kärna ur och tärna paprikan. Ansa och hacka salladslökarna.
  3. Ta av kycklingköttet från benen och släng ben och skinn. Tärna köttet. Lägg kyckling, avokado, paprika och lök i en stor skål och blanda ner baconen.
  4. Blanda majonnäs, barbecuesås, crème fraiche, salt och svartpeppar väl i en skål. Vänd försiktigt ner dressingen i kycklingsalladen så att allt täcks väl.
  5. Skölj sallatsbladen och torka av dem. Klä en skål med bladen, lägg i kycklingsalladen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.