Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklingsoppa med curry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb, enkel, mättande och smal kycklingsoppa med smak av mycket curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i små bitar. Koka upp sockerärtorna enligt förpackningen. Skiva champinjonerna.
  2. Fräs kycklingbitarna och champinjonerna i smör med pressad vitlöksklyfta.
  3. Tillsätt vatten och buljongtärningen. Låt sjuda i 5-10 minuter. Skumma av om det behövs.
  4. Vispa mjöl och grädde och häll ner redningen i soppan. Krydda med curry efter tycke och smak. Rör om.
  5. Lägg i sockerärtorna och sjud i ca 5 minuter till.
  6. Garnera med persilja och servera med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zara91 30 september 2010

    Mm, så gott. Tack för detta recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.