Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklingsoppa med sparris

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna kycklingsoppa är väldigt god, enkel att göra och fort går det med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna i kuber. Skala och tärna potatis och lök. Fräs kycklingen i olja och låt sedan löken och potatisen fräsa med någon minut. Tillsätt vatten och buljongtärningar, koka i 10 minuter. Dela sparrisen i 3 cm stora bitar och lägg ner i soppan. Tillsätt grädde och koka 2 minuter. Smula ner osten och smaka av med salt och peppar.
  2. Själv gör jag soppan utan ädelosten och det blir jättegott.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • lennali 14 januari 2009

    Mycket god soppa, fast jag tog en hönsbuljongtärning och vit sparris istället, jag höll i en burk grön sparris på Ica men lika fullt kom jag hem med den vita sparrisen (tillfällig hjärntilt?).

  • Toby1 17 maj 2009

    Nu har jag köpt alla ingredienserna och ska göra soppan ikväll!:)

  • lena1j 4 mars 2010

    Gjorde soppan idag, så fantastisk god och enkel att göra. Kommer absolut att göra den många gånger. Tack för receptet

  • Milo09 17 november 2010

    Gjorde soppan för andra gången och den var lika god som förra veckan , dock utan sparris (hadde inte hemma ). Blue Stilton var nu också med som förra gången . Det blev inte en droppe kvar på tallriken , katten slickade i sig precis allt. Lättgjord och god.Tack för det receptet !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.