Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig lax- och purjolökspaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop degen, tryck ut den i en pajform och låt den vila i kylskåp ca 30 minuter. Förgrädda 10 minuter.
  2. Hacka laxen eller skär den i strimlor, ansa och skiva purjolöken.
  3. Vispa samman ägg, mjölk, lätt creme fraiche, dragon, salt och peppar.
  4. Fyll pajskalet med pinjenötter, ärtor, purjolök och lax. Häll över äggblandningen. Tillaga i ca 30–40 minuter. i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.