Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig majssoppa med parmachips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och värmande majssoppa med knapriga parmachips.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär paprikan i små bitar. Fräs lök och paprika i en kastrull med lite olja eller smör. Tillsätt majs, vatten och buljongtärningar. Låt det koka upp och därefter småkoka i ca 5 minuter. Mixa soppan med en stavmixer. Tillsätt maizena och smaka av med salt och peppar.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Lägg parmaskivorna på en plåt med bakplåtspapper och rosta dem torra i ugnen i 5-10 minuter. Låt dem svalna på ett galler.
  4. Servera soppan med parmachips och ett gott grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.