Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig nyponfromage

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyponsoppa blandad med vispad mellangrädde blir en lätt och läcker fromage.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 minuter. Vispa grädden. Ta upp gelatinet och låt det smälta tillsammans med lite av nyponsoppan på svag värme i en kastrull. Rör ner det smälta gelatinet i grädden.
  2. Blanda grädden försiktigt med farinsocker och resten av nyponsoppan.
  3. Häll upp i 4 portionsskålar eller glas. Låt stelna i kylen ca 3 timmar. Lägg på halverade vindruvor och ringla ev över lite nyponsoppa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.