Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig paprikakyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Genom att använda inlagd strimlad paprika med sin sötsyrliga lag får du en otroligt mustig och smakrik sås som passar utmärkt till kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga riset enligt förpackningsanvisningen. Sila av lagen från paprikan. Skala löken och vitlöken som finhackas. Strimla kycklingfilén.
  2. Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Fräs kycklingen med vitlöken tills den fått fin färg lägg därefter ned löken och paprikan. Tillsätt grädde och mjölk och låt koka försiktigt någon minut.
  3. Red av med en aning Maizena och smaksätt med en nypa socker salt och peppar låt koka ytterligare 4–5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.