Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig paprikakyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god vardagsrätt som passar till ris, pasta, couscous eller quinoa. Jag brukar dock bara ta matlagningsgrädde och ingen mjölk... men det är en smaksak! Passar även som bra barnmat, min lille som gillade detta skarpt. Bra mat till många hungriga magar ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimmor. Bryn den i lite fett. Lägg över kycklingen i en gryta. Hacka och bryn sedan löken och vitlöken. Häll av väskan från paprikasalladen. Häll över löken och paprikasalladen över kycklingen. Häll på vätskan (mjölk och / eller grädde) och kycklingfonden. Smaka av med salt, peppar och socker.
  2. Serveras med ris, pasta, couscous eller quinoa. Servera även med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.